SERVIS

Računari, laptopovi, monitori i ostala PC oprema danas su deo našeg života i posla. Nezamenjivi su u svakodnevnim poslovima i omogućuju nam lakše, brže i produktivnije delovanje. Ali šta kad se nešto pokvari, kada sistem zablokira ili otkaže, kad stvari ne idu kako treba? U tom trenutku je potrebno imati na raspolaganju kvalitetan, pouzdan i brz servis  sa vrhunskom opremom i stručnim serviserima koji će uspešno i sigurno rešiti svaki Vaš problem.

Usluge servisiranja i održavanja računara, laptopova i PC Opreme su naša specijalnost. Vršimo otkrivanje kvarova, testiranje računara, popravku ,ugradnju i zamena pokvarenih i oštećenih komponenti, Instalacija sistema i programa, čišćenje virusa i antivirusna zaštita, Legalizacija softvera, kao i brojne druge usluge.

Iza nas je više od 15 godina uspešnog poslovanja, i mnogo popravljenih računara , laptopova kao i ostale PC Opreme. Prilikom popravke koristimo isključivo nove brendirane komponente sa garancijom.

Računar može da se servisira ili po potrebi nadogradi na jači i bolji. Jedna od najbitnijih opcija kod servisiranja računara je ČUVANJE VAŠIH PODATAKA o kojima  najviše vodimo računa. Računar može da se popravi, ali jednom izgubljeni podaci su najveći gubitak jer tako nestaju godine i godine rada,  slika, mailova i svih drugih bitnih stvari zbog kojih smo i koristili računar. U zavisnosti od načina na koji su podaci izgubljeni  možemo Vam reći da li postoji način da ih povratimo. Najbitnije je da nakon gubitka podataka odmah reagujete a u to spada da ništa ne dirate dalje sami. Mi garantujemo za privatnost Vaših podataka. Ono što sačuvamo je samo Vaše. Garantujemo da Vaše podatke niko osim nas neće imati u posjedu, niti da se može dogoditi bilo kakva zloupotreba istih.

Servis laptopova je jedna složena i uglavnom kompikovana operacija. Kod Laptopova dolazi do raznih kvarova od kojih veliki broj kvarova nastaje zbog pregrevanja Laptopa i varijacija u naponu. Važno je redovno održavati vaše uredjaje da se ne bi pojavila oštećenja koja mogu dovesti do skupih popravki.

Ne dozvolite da sitan kvar postane ozbiljan i skup problem. Svaki na vreme otkriven problem se brzo i lako rešava.

Iskoristite specijalni popust od 50% za sve naše klijente  na usluge servisa povodom 15 godišnjice postojanja.

Naš servis računara se trudi da sve popravke rešavamo u istom danu, ili za sledeći dan ako je to klijentu nije hitno. Nisu svi kvarovi isti, pa tako i rok popravke nikada nije isti. Sitnije softverske kvarove, zamene lako dostupnih delova rešavamo u istom danu. Ukoliko je kvar veći i zahteva dužu analizu, uređaj ostaje u servisu više dana, i obično tada mora više dana da se testira. Najteži kvarovi i najduži su kvarovi matične ploče laptopa, koji mogu da potraju više od nedelju dana.

KOD NAS NEMA SKRIVENIH TROŠKOVA, bićete obavješteni o tome šta se radi tokom intervencije, i cijeni za nju. Posle vašeg pristanka računar se popravlja a zatim testira ispravnost svih računarskih komponenti.